Известие

Collapse
No announcement yet.

изгасна и не запали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• изгасна и не запали

изгасна в движение и повече не иска да запали,ремъка си е там.Знам че ще трябва диагностика,но все пак некви идей за проблема,благодаря
    alfa 166jtd@super

Гориво има ли?Виж филтър гориво,помпа гориво и т.н.Мой приятел на скоро се прибра с автовоз заради проблем с горивен филтър,смени го и колата си тръгна(ауди А6).

Comment

нафта да те удавим,сменил сам и филтъра и пак нечееее,а нафта идва до дюзите,в сервиза ми обясняват че компа не пускал нафтата през дюзите,възможно ли е.На диагностиката няма грешки
      alfa 166jtd@super

Comment

А от кой град си ?
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

от софия
          alfa 166jtd@super

Comment

Чудесно

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=51

п.с И си напиши в профила то къде си за да не си задаваме излишни въпроси,
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

на там отиват нещата,макар че много не искам да я тегла,благодаря ти
              alfa 166jtd@super

Comment

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
                изгасна в движение и повече не иска да запали,ремъка си е там.Знам че ще трябва диагностика,но все пак некви идей за проблема,благодаря
                Ама вобще не пали и дури нищо на таблото не свети или върти върти но нищо се става ??
                На не би да е проблем със ключ/код ? изгаси ли се по таблото след няколко секунди като даваш контакт ?
                Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Помпата за високо налягане вероятно е финито. Виж, все пак да не е запушено някое гърне.

Comment

всичко си светва и гасне както трябва,после си завърта но не пали

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

помпата не е ли преди дюзите,че до тях има нафта
                    alfa 166jtd@super

Comment

Да, помпата е преди дюзите. Но трябва да направи необходимото пробивно налягане, за да запали.

Comment

на диагностиката момчето ми обясни че некво налягане достига до 350 и е добре но некво друго не марда докато върти и от там бил проблема,
                        alfa 166jtd@super

Comment

ти знаеш ли че като я мъчехме не изкара никакав пушек от аспуха,което не е нормално за моята красавица
                          alfa 166jtd@super

Comment

Нафта излиза ли от дюзите ?
                            ако да, свещите работят ли?
                            Аз пък ти саветвам при Румен в диянабад да ходиш.
                            Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

колеги голяма грешка направих,че не я закарах при някои от доказаните майстори на алфа.След много предположениа на майстора мисля че стигна почти до верния проблем,каза че е гнп,обаче мен ми се иска да провери датчика първо преди да ми свали помпата и да каже че не е от нея защото бил сигурен на 90 процента не на 100,а като го питах каде се намира датчика ми показа регулатора.Може ли да ми обясните каде се намира точно датчика и дали трябва да се свали помпата за да смениш датчика.А най лошото е че в момента нямам никакво време и с тоя кадърен майстор се обясняваме само по телефона
                              alfa 166jtd@super

Comment

Working...
                              X